Barion Pixel


NeuroÉnek applikáció


Kedves Felhasználó!

Ezt az applikációt azért fejlesztettük, hogy ének segítségével könnyebben kimondd a szavakat.
Ezt kipróbálhatod akár teljes segítséggel, kis segítséggel vagy önállóan. Ezen kívül lehetőséged van az éneked visszahallgatására, a dal ritmusának kopogására, “karaoke” szerűen hangfelvételt készíthetsz, képeket kereshetsz, tempót lassíthatsz, vagy csak egy artikulációt kitarthatsz.

Te választhatod ki, hogy hogyan gyakorlod az énekeket, ezen keresztül a szavak kimondását, lehívását, értelmezését. A kérdőjeleknél oktatófilmeket nézhetsz végig, hogy könnyebben tudd használni a programot.

Ha már egy kis ideje használtad a programot, örülnénk, ha kitöltenéd ezt a kérdőívet:

https://forms.gle/yJXi1W16rXdHfFqCA

Ha van ötleted, véleményed, hogy mit változtassunk még a programon, jelezz vissza, írjál a technika@aphasie.hu e-mail címre.

A válaszokat az applikáció további fejlesztésére használjuk fel.

Minden felhasználónak jó egészséget és örömteli éneklést kíván a fejlesztő csapat!

afázia


Technikai információk:

Csak androidra:

 1. A Neuroének alkalmazás futtatásához min. Android 5.0 vagy újabb rendszerű tablet, vagy telefon szükséges.
  (Például: Samsung, Huawei, Xiaomi)
  – IOS rendszerű eszközökön nem működik.
  (Iphone, Ipad, Apple Macbook)
  – Windows rendszerű eszközökön sem működik.
  (Laptop, asztali számítógép)
 2. Az alkalmazás tárhelyigénye min. 900 MB.
 3. Amennyiben a Neuroének letöltése közben az Android eszköze “Az ilyen típusú fájlok kárt okozhatnak eszközében. Mindenképp szeretné megtartani a(z) NeuroEnek_Telepito.apk fájlt?” üzenetet írja ki, nyugodtan töltse le a fájlt. Ezt az üzenetet azért írja ki a készüléke, mert nem a Google Play áruházi alkalmazáson keresztül lett letöltve. Ezzel próbálják figyelmeztetni, hogy különféle helyekről letöltött applikációkat gondolkodás nélkül ne telepítsenek az emberek. Az AGY alkalmazás a saját honlapunkról, biztonságos helyről származik.
 4. Amennyiben az Neuroének alkalmazás letöltése után, a telepítés közben “Az Ön biztonsága érdekében telefonja nem telepíthet ebből a forrásból származó ismeretlen alkalmazásokat.” üzenetet írja ki Android készüléke, bökjön a Beállítások gombra, majd állítsa át az “Engedélyezés ebből a forrásból” kapcsolót, engedélyezze ebből a forrásból származó alkalmazások telepítését.

Képek az applikációból

Adó 1% vagy más adományok az Afázia Egyesület számára

Kérjük Önt, hogy pénzbeli adományával támogassa az Afázia Egyesület munkáját, melynek mindenkori célja az afáziás érintettek és hozzátartozóik támogatása, életszínvonaluk emelése.

Amennyiben a fizetés után nem kaptad meg a letöltési útmutató tartalmazó e-mailt, hívd Bíró Tamást a +36-70-943-4390 -es telefonszámon.

A program továbbfejlesztését és a fejlesztő munkáját segítené, ha visszajelzést adna a programról, ezért kérjük, hogy a program kipróbálása után töltse ki ezt a kérdőívet:

https://forms.gle/yJXi1W16rXdHfFqCA

LETÖLTÉS

Készült a Miniszterelnöki Kabinetiroda támogatásával az MK_TSZ/219/8 (2022) azonosítószámon rögzített projekt keretében.

Afázia – Az Újrabeszélők Egyesülete

Magyarország, 1076 Budapest, Péterfy Sándor utca 40. fsz.6.


Afázia Egyesület számlaszám:

OTP Bank Zrt. 11707024-20469955