Barion Pixel

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

NeuroÉnek adatvédelmi szabályzat 

Az Ön adatainak védelme nagyon fontos számunkra. Jelen NeuroÉnek („Alkalmazás”) üzemeltetéséhez hozzátartozik az Önnel kapcsolatos információk gyűjtése, tárolása, használata és megosztása. Jelen Adatvédelmi Szabályzat ismerteti az Alkalmazáson keresztül gyűjtött adatok típusát, és az ezen adatok felhasználásával, tárolásával és megosztásával kapcsolatos tudnivalókat. Az alkalmazás letöltésével Ön tudomásul veszi és elfogadja a jelen Adatvédelmi Szabályzatban található összes rendelkezést.

I. Azonosított információ

Az online gyűjtött információk általánosságban névtelen (összesített) adatként és
személyazonosításra alkalmas adatként kategorizálhatók. A névtelen adatok közé olyan információk sorolhatók, amelyek nem kapcsolhatók egy meghatározott egyén személyazonosságához (egy felhasználó IP címe, az általa használt böngésző, használati adatok stb., amennyiben ezek a mezők nem hivatkoznak a felhasználó személyes adataira).
A személyazonosításra alkalmas adatok ezzel szemben olyan adatok, amelyek pontosan azonosítanak egy meghatározott felhasználót (név, lakhely, e-mail cím, születési év)

A. AUTOMATIKUS NÉVTELEN ADATOK GYŰJTÉSE ÉS FELHASZNÁLÁSA

Az alkalmazás anélkül használható, hogy a felhasználó azonosítaná magát, és bármilyen személyes adatot megadna magáról. Névtelen adat minden olyan adat, amelyet az alkalmazás gyűjt. A alkalmazás használatakor automatikusan gyűjtünk bizonyos műszaki és adatútvonalra vonatkozó információkat. Ezen névtelen adatok közé sorolható az alkalmazás használatának dátuma, időtartama és minden egyes látogatás időbélyege.

A névtelen adatokat statisztikai célból használjuk az alkalmazás használatának nyomon követésére, a tartalom és teljesítmény fejlesztésére, és azért, hogy a lehető legjobb szolgáltatás nyújthassuk az Ön számára. A névtelen adatokat megoszthatjuk a jelen alkalmazás üzemeltetéséhez, használatához kapcsolódó egyénekkel és cégekkel. Olyan mértékben osztjuk meg ezen névtelen adatokat, hogy azok ne legyenek visszavezethetők az Ön személyére.

B. SZEMÉLYAZONOSÍTÁSRA ALKALMAS ADATOK GYŰJTÉSE ÉS FELHASZNÁLÁSA

A személyazonosításra alkalmas adatokat az alkalmazás nem gyűjt.

II. Az adatok tárolása

A névtelen adatokat olyan külső szolgáltató vállalat tárolja, akikkel a megfelelő biztonsági és titoktartási eljárások vannak érvényben az adatok védelme érdekében.

III. Biztonság

Arra törekszünk, hogy az iparágban szokásos gyakorlatokat kövessük az adatok gyűjtése,
tárolása és átadása során az Ön adatainak védelme és biztonsága érdekében. Az adatok
titkosítására a biztonságos adatátvitel és gyűjtés érdekében kerül sor. Nem adjuk ki ezen
adatokat független külső felek számára.