Barion Pixel

Támogass

Minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy az afáziás személyek rehabilitációja megvalósuljon és érdekeik mind a hétköznapokban, mind a törvényhozás szintjén érvényesüljenek.

Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb a tárgyév május 20-áig, az szja-bevallástól függetlenül is.

FONTOS
információ, hogy azok is tudnak rendelkezni az 1%-ról, akiknek nincsen idén fizetendő adójuk a családi adóvisszatérítés miatt!!
A NAV tájékoztatása alapján az adó 1+1 százalékára vonatkozó rendelkezés az adó-visszatérítés figyelembe vétele nélkül megállapított adó összegére tehető meg, ez alapján ugyanúgy fel tudják azok a családos adófizetők is ajánlani, akik a teljes befizetett szja összeget visszakapták.

Az adó 1%-kal kapcsolatos nyilatkozattal kapcsolatos útmutatónk megtalálható az alábbi facebook posztunkban: Adó 1 százalék felajánlási útmutató

Add nekünk az adód 1%-át!

Adószámunk: 18194502-1-42

Szükségünk van a segítségedre!

Adományozz bankkártyával

A befolyó összeget az afáziás érintettek és hozzátartozóik terápiás foglalkozásainak és közösségi programjainak szervezésére, valamint az országos érdekvédelmi tevékenységünk erősítésére fordítjuk. Köszönjük a támogatásodat!

Adó 1%-odat az alábbi két módon adhatod nekünk:

Töltsd le

az adó 1% nyilatkozatot

és add fel postán!

Rendelkezz

adó 1%-odról online,

a NAV eSZJA felületén!

FELAJÁNLÁSOD SEGÍT, HOGY MINDEN AFÁZIÁS BETEG MEGFELELŐ TERÁPIÁHOZ JUSSON MAGYARORSZÁGON!

Az Afázia Egyesület jelenleg az egyetlen szervezet Magyarországon, amely komplex hosszútávú programokat kínál afáziás betegeknek és családtagjaiknak. Segítő szakembereink kis- és nagycsoportos foglalkozásai hiánypótló rehabilitációs lehetőséget kínálnak. Eddig több, mint 500 afáziás beteg fordult hozzánk: jelenleg hetente átlag 60 embernek biztosítunk rendszeres terápiás foglalkozást.

Komoly eredményeket értünk el, de kihívások mindig vannak! A pályázatoknak, a médiában és az írott sajtóban való szerepléseinknek köszönhetően folyamatosan nő a betegeink száma. Az ellátás nehéz és összetett logisztikát igényel és a meglévő forrásokból nem tudunk minden rászorulónak teljes körű ellátást biztosítani. Budapesten jelenleg két helyszínen csatlakozhatnak a városban és környékén élő afáziás személyek, illetve hozzátartozóik a foglalkozásokhoz. 2018-tól már több vidéki helyszínen is jelen vagyunk, 2020. március óta pedig rutinszerűvé vált a telelogopédia és a teleterápia gyakorlata egyesületünkben.

Minden támogatás számít!

OTP Bank Zrt. 11707024-20469955

Adószám: 18194502-1-42

Támogatások

Adó 1% összesítés – Afázia Egyesület

EFOP – 1.1.5-17-2017-00005

Közhasznúsági beszámolók

Céges és egyéni támogatók

Partnereink