Barion Pixel

Zeneterápia

Hallottál már a Hangadó Énekegyüttesről? Afáziásoknak, barátaiknak és családtagjaiknak hoztuk létre az éneklő zeneterápiás foglalkozást, mert zenével és társakkal teljesebb az élet.

Hangadó Afáziás Énekegyüttes közösségi zeneterápia az Afázia Egyesületben

A hangulat a tetőfokára hágott – éneklés a Péterfy S. utcában

Közösségi zeneterápia

A zenén és az éneklésen keresztül kifejeződést nyerhetnek érzéseink, érzelmeink, egymáshoz viszonyulásaink és vágyaink. A közös éneklés képes az emberi kapcsolatokat szorosabbra vonni és összetett módon segítheti a beszéd újratanulását.

A éneklő csapatunkkal mindenféle műfajból származó, elsősorban közismert magyar dalokat éneklünk, élő hangszeres kísérettel. A rendszeres együttléteinket szeretjük megosztani másokkal is, vállaltunk már fellépést Pécsen, Budapesten, kórházakban, konferenciákon és nemzetközi kongresszuson is.

Ha van kedved csatlakozni, nézz be hozzánk te is, nagy szeretettel látunk minden érdeklődő érintettet! Minden hétfő délután háromkor (15:00) kezdünk.

Letölthető dalszöveggyűjteményeink:

Karácsonyi dalok, letöltöm

Általános dalgyűjtemény, letöltöm

A COVID-19 vírushelyzet miatt bevezetett kijárási korlátozások megszüntetése után személyesen, és online (ún. hibrid) módon folytatjuk a munkát, a K11-ben és a Zoom videó megosztó felületén. 

Az Afázia Egyesület 2017-től ad teret a foglalkozásnak. Ha kíváncsi vagy, hogyan fejleszt a közösségi zeneterápia, nézd meg a csapat MTV-nek adott interjúját.

https://www.youtube.com/watch?v=8OEsF7P3L9E

Ár: térítésmentes

Időpont: hétfőnként 15:00-16:00

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ, 1075 Budapest, Király utca 11.
Az alkalmakhoz online is van mód csatlakozni

Jelentkezés e-mailben: infoaphasie.hu

Oszd meg!

Facebook
Email
Nyomtatás
Facebook
Email