Barion Pixel

Zeneterápia

Hallottál már a Hangadó Énekegyüttesről? Afáziásoknak, barátaiknak és családtagjaiknak hoztuk létre az éneklő zeneterápiás foglalkozást, mert zenével és társakkal teljesebb az élet.

Hangadó Afáziás Énekegyüttes közösségi zeneterápia az Afázia Egyesületben
A hangulat a tetőfokára hágott – éneklés a Péterfy S. utcában

Közösségi zeneterápia

A zenén és az éneklésen keresztül kifejeződést nyerhetnek érzéseink, érzelmeink, egymáshoz viszonyulásaink és vágyaink. A közös éneklés képes az emberi kapcsolatokat szorosabbra vonni és összetett módon segítheti a beszéd újratanulását.

A éneklő csapatunkkal mindenféle műfajból származó, elsősorban közismert magyar dalokat éneklünk, élő hangszeres kísérettel. A rendszeres együttléteinket szeretjük megosztani másokkal is, vállaltunk már fellépést Pécsen, Budapesten, kórházakban, konferenciákon és nemzetközi kongresszuson is.

Ha van kedved csatlakozni, nézz be hozzánk te is, nagy szeretettel látunk minden érdeklődő érintettet! Minden hétfő délután fél háromkor (14:30) kezdünk.

Letölthető dalszöveggyűjteményeink:

Karácsonyi dalok, letöltöm

Általános dalgyűjtemény, letöltöm

A COVID-19 vírushelyzet miatt bevezetett kijárási korlátozások idején online folytatjuk a munkát, a Zoom videó megosztó felületén.

Az Afázia Egyesület 2017-től ad teret a foglalkozásnak. Ha kíváncsi vagy, hogyan fejleszt a közösségi zeneterápia, nézd meg Fekete Zsófia és Eckhardt Fanni MTV-nek adott interjúját.

Ár: térítésmentes

Időpont: hétfőnként 14:30-15:30

Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ, 1075 Budapest, Király u. 11.

Jelentkezés e-mailben: afazia@aphasie.hu,

Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email