Webinárium – Teleterápia az Afázia Egyesületben

Nyerj te is betekintést abba, hogyan zajlik az online terápia, a teleterápia az Afázia Egyesületben. Október 28-án szerda délelőtt online előadásra invitálunk, regisztráció az afazia@aphasie.hu e-mail címen.

Online előadás a teleterápiáról az Afázia Egyesület terapeutáitól

Október Európában az afázia hónapja.

Nyerj te is betekintést abba, hogyan zajlik az online terápia, a teleterápia, az Afázia Egyesületben és vidéki munkatársainak műhelyében. Október 28-án, szerda délelőtt, 09:00-10:30 között, online előadásra invitálunk téged és barátaidat! Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az afazia@aphasie.hu e-mail címen tudsz.

Dallos Zsuzsa, Afázia Egyesület, Balogh Zoltán miniszter úrhoz írt levele - érdekképviselet

A webináriumon 10 perces előadásokban osztják meg tapasztalataikat az Afázia Egyesület munkatársai, logopédusai és zeneterapeutái az online térben zajló teleterápiáról. Előadóink, az ország több pontján működő afázia terapeuták előadásaik során képek és videóbevágások segítségével engednek betekintést munkájukba (a résztvevők előzetes beleegyezésével).

A teleterápia és a távszolgáltatás jelenlétét egyesületünk munkájában csak részben idézte elő a vírushelyzet. Az Afázia Egyesület az EFOP-1.1.5-17 pályázat keretei közt 3. éve működtet egy országos logopédus hálózatot, aminek segítségével közel 60 afáziás érintett részesül infokommunikációs alapú távszolgáltatásban. 60 tabletet és afáziások számára kifejlesztett, a nyelvtanulást segítő szoftvert Verbalio Afázia – osztottunk ki a résztvevők közt, aminek segítségével távszolgáltatást és teleterápiát tudunk biztosítani az érintettnek, az ország számos pontján. A webinárium rövid előadásai során az említett pályázati programról és eredményeinkről is beszámolunk.

Dallos Zsuzsa, Afázia Egyesület, Balogh Zoltán miniszter úrhoz írt levele - érdekképviselet

Részletes programot itt, jelen cikk kibővítésével fogunk közzé tenni az elkövetkezendő hetekben. Érdemes ezért időnként visszalátogatnod ide! (www.aphasie.hu – Tudástár – Aktualitások)

Regisztrálj minél hamarabb, mert a technikai korlátaink csupán 100 fő részvételét teszik lehetővé a webináriumon. Küldd el a meghívót barátaidnak is, akiknek szívesen megmutatnád, milyen az online logopédiai terápia vagy éppen az online közösségi zeneterápia.

A webináriumot a Zoom videókonferencia felületén szervezzük. Ezzel kapcsolatos technikai tudnivalókat és a csatlakozáshoz szükséges Zoom-linket a regisztrált résztvevőinknek e-mailben fogjuk elküldeni.

A meghívót az alábbi piros gombra kattintva tudod letölteni:

Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email