Barion Pixel

Webinárium – Teleterápia az Afázia Egyesületben

Nyerj te is betekintést abba, hogyan zajlik az online terápia, a teleterápia az Afázia Egyesületben. Október 28-án szerda délelőtt online előadásra invitálunk, regisztráció az afazia@aphasie.hu e-mail címen.

Online előadás a teleterápiáról az Afázia Egyesület terapeutáitól

Október Európában az afázia hónapja.

Nyerj te is betekintést abba, hogyan zajlik az online terápia, a teleterápia, az Afázia Egyesületben és vidéki munkatársainak műhelyében. Október 28-án, szerda délelőtt, 09:00-10:30 között, online előadásra invitálunk téged és barátaidat! Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni az afazia@aphasie.hu e-mail címen tudsz.

Dallos Zsuzsa, Afázia Egyesület, Balogh Zoltán miniszter úrhoz írt levele - érdekképviselet

A webináriumon 10 perces előadásokban osztják meg tapasztalataikat az Afázia Egyesület munkatársai, logopédusai és zeneterapeutái az online térben zajló teleterápiáról. Előadóink, az ország több pontján működő afázia terapeuták előadásaik során képek és videóbevágások segítségével engednek betekintést munkájukba (a résztvevők előzetes beleegyezésével).

A teleterápia és a távszolgáltatás jelenlétét egyesületünk munkájában csak részben idézte elő a vírushelyzet. Az Afázia Egyesület az EFOP-1.1.5-17-00005 pályázat keretei közt 3. éve működtet egy országos logopédus hálózatot, aminek segítségével közel 60 afáziás érintett részesül infokommunikációs alapú távszolgáltatásban. 60 tabletet és afáziások számára kifejlesztett, a nyelvtanulást segítő szoftvert Verbalio Afázia – osztottunk ki a résztvevők közt, aminek segítségével távszolgáltatást és teleterápiát tudunk biztosítani az érintettnek, az ország számos pontján. A webinárium rövid előadásai során az említett pályázati programról és eredményeinkről is beszámolunk.

Dallos Zsuzsa, Afázia Egyesület, Balogh Zoltán miniszter úrhoz írt levele - érdekképviselet

Részletes program:

09:00-09:05dr. Pataky Ilona, elnök – Afázia EgyesületMegnyitó – Október az Afázia hónapja
Tapasztalatok az EFOP pályázatban – Afázia Egyesület
09:10-09:20Szekér Melinda, projektmenedzser, pénzügyi vezető, EFOP-Afázia EgyesületEFOP pályázat beszámoló
09:20-09:30Gárdonyiné Kocsi Ilona, logopédus – Fejér megye, EFOP-Afázia EgyesületKommunikáció  Skype-on
09:30-09:40Mikonya Hajnalka, logopédus – Komárom-Esztergom megye, EFOP-Afázia Egyesület, On-Off? Ki tanít kit?
Esetismertetès az afázia világából
09:40-09:50Kármánné Pintér Dóra, logopédus – Afázia EgyesületA teleterápia hatásai a csoportdinamikára
09:50-10:00Zsombori Balázs, szoftverfejlesztő – EFOP-Afázia EgyesületVerbalio Afázia applikáció
Tapasztalatok az Afázia Egyesületben
10:00-10:10Nagy Katalin Kitti, vezető logopédus – Afázia EgyesületTeleterápiás tapasztalatok afáziás csoportokban
10:10-10:20Lőrinczné Petre Ágota, rehabilitációs szaklogopédus – Afázia EgyesületEgyéni és csoportos afázia terápia online
10:20-10:30Fekete Zsófia, zeneterapeuta – Afázia Egyesület, OORIOnline és Offline a Hangadó Énekegyüttessel a pandémia idején

Regisztrálj minél hamarabb, mert a technikai korlátaink csupán 100 fő részvételét teszik lehetővé a webináriumon. Küldd el a meghívót barátaidnak is, akiknek szívesen megmutatnád, milyen az online logopédiai terápia vagy éppen az online közösségi zeneterápia.

A webináriumot a Zoom videókonferencia felületén szervezzük. Ezzel kapcsolatos technikai tudnivalókat és a csatlakozáshoz szükséges Zoom-linket a regisztrált résztvevőinknek e-mailben fogjuk elküldeni.

A meghívót az alábbi piros gombra kattintva tudod letölteni:

EFOP 1.1.5-17 Az afáziával élők mindennapjai segítő infokommunikációs alapú távszolgáltatás kialakítása című projekt az Afázia Egyesületben

EFOP-1.1.5-17-2017-00005

Oszd meg!

Facebook
Email
Nyomtatás
Facebook
Email