Barion Pixel

Új kisfilm – Afázia Egyesület, megküzdeni az afáziával 2021

A kisfilm forgatása 2020 szeptemberében kezdődött és több hónapon át tartott. A Mediamatters operatőri és filmrendező csapata, Kovács András és Vadász Dániel, több ízben keresték fel az Afázia Egyesületbe járó érintetteket és az Egyesület munkatársait otthonukban, a Péterfy Sándor utcában, a Hangadó Énekegyüttes próbáin, illetve online. A forgatásokon 23 afáziás érintett, 5 hozzátartozó és 7 rehabilitációs szakember vett részt.

Kisfilm forgatás az Afázia Egyesületről a Péterfy Sándor utcában, Mácsainé Hajós Katalin logopédiai órája látható.

Ők az a filmes csapat, akik a múlt havi adó 1%-os filmet készítették velünk, és akik a forgatások végeztével így búcsúztak: „Na igen, így érdemes dolgozni!” Utaltak itt az érintett résztvevők tettrekészségére, pontosan érkezésére és a nem engedelmeskedő szavak rendíthetetlen leküzdésére! 

A film egy óriási csapatmunka eredménye. Ezúton szeretnénk kifejezni hálánkat a filmben szereplő érintetteknek, az érintetteket támogató hozzátartozóknak és munkatársainknak, hogy hozzájárultak egy új ismeretterjesztő film létrejöttéhez! Külön köszönet illeti továbbá Vass Józsefet, aki szintén saját életébe engedett betekintést a forgatás során, hozzájárulva ezzel a szélesebb társadalom érzékenyítéséhez!

Tovább az Afázia Egyesület Youtube csatornájára…

Tovább az Afázia Egyesületről szóló hírekre…

Oszd meg!

Facebook
Email
Nyomtatás
Facebook
Email