Barion Pixel

Te és az afázia – interjúsorozat

Új blogsorozat személyes afázia-történetekről, melyek az afázia által valamilyen módon érintett személyek életét segít megérteni.

Érintettek, hozzátartozók, vagy épp barátok, illetve szakemberek, akik az afáziás személyek rehabilitációját segítik, mind máshogyan élik meg az afáziával való találkozást. Ez a sok különböző nézőpont mégis egy kerek egészet alkot, hiszen egy személy, egy család, egy közösség, egy társadalom rehabilitációja az egyik legkomolyabb csapatmunka.

Meséljünk egymásnak, hogy együtt épüljünk!

A te afázia történeted:

Ha belefér neked, akkor oszd meg velünk és másokkal a te megélésdet, a te történetedet!

Kattints az alábbi linkek valamelyikére:

Hozzátartozóknak, barátoknak: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfxBp_lGqBLYExznMSPEShFClc2_1gfRI-bh4-PgZjnJ-xdNg/viewform?usp=sf_link

Szakembereknek: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd4GuFwtk4LqMTp71g7ZF_7BEUAWa44TTXT3CAO55sAiyWLLg/viewform?usp=sf_link

Itt kérdéseket fogsz találni, amik segítenek rendszerezni a gondolataidat, hogy megírd nekünk a saját történeteidet. Mi a beérkezett történeteket szerkesztés után visszaküldjük neked ellenőrzésre, majd az Afázia Egyesület honlapján, illetve közösségi média felületein (Facebook, Twitter) közzétesszük.

Ki vehet benne részt? Bárki, akinek van egy vagy több saját története az afáziáról, az afáziával való találkozásáról és ezt szívesen megosztja másokkal.

Várjuk a te történetedet!

Meséljünk egymásnak, hogy együtt épüljünk!

Eckhardt Fanni, aki az Afázia Egyesületnek segítem az online kommunikációját (Facebook, Twitter, Hírlevél, weboldal), valamint zenészként és zeneterapeutaként a Hangadó Énekegyüttes társvezetője vagyok.

Oszd meg!

Facebook
Email
Nyomtatás
Facebook
Email