Tanácsadás

2007-tól folyamatosan nyújtunk tanácsadást afáziával élőknek, hozzátartóiknak és szakembereknek, hogy segítsük az eligazodást hatósági ügyekben, adminisztratív eljárásokban valamint az egyesület által kínált és egyéb ellátásokkal kapcsolatban.

Általános tanácsadás

Egyesületünk tevékenységeivel, illetve szolgáltatásaival kapcsolatos egyéb kérdésekben forduljon bizalommal egyesületünk titkárához, Dallos Zsuzsannához.

Ár: térítésmentes

Kapcsolat:
Dallos Zsuzsanna
+36 70 604 9808
afazia@aphasie.hu

Szociális és ügyintézési tanácsadás

A tanácsadást Kutas Zsuzsa szociálpolitikus, Jogi Szakokleveles Családvédelmi Tanácsadó (PTE, 2004), szociológus (ELTE, 1989), védőnő (OTE, 1985) nyújtja bármely érintett személy és hozzátartozója számára. Zsuzsa hosszú évek óta támogatja az Afázia Egyesület munkáját és segíti az érintetteket tájékoztató, jogi ismeretterjesztő előadásokkal, illetve személyes tanácsadással.

Az alábbi témakörökben nyújt segítséget:

  • a szociális helyzettel, valamint az egészségi állapot alapján megállapított ellátásokkal összefüggő hatósági ügyek intézése;
  • közlekedéssel és a családtagok részére vonatkozó ellátásokkal összefüggő ügyek intézése;
  • munkavállalással kapcsolatos kérdések.


Koronavírus
A koronavírus idején a szokásos havi egy személyes konzultáció (minden hónap 3. péntekén) is telefonon avagy e-mailen keresztül zajlik.

Ár: térítésmentes
Időpont: péntekenként 09:00-14:00
Helyszín: telefon, e-mail

Kapcsolat:
Kutas Zsuzsa, szociálpolitikus
+36-70-544-0 261
kutas.zsuzsa@aphasie.hu

Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email