Barion Pixel

Tanácsadás

2007-tól folyamatosan nyújtunk tanácsadást afáziával élőknek, hozzátartóiknak és szakembereknek, hogy segítsük az eligazodást hatósági ügyekben, adminisztratív eljárásokban valamint az egyesület által kínált rehabilitációs és egyéb ellátásokkal kapcsolatban.

Általános tanácsadás

Egyesületünk tevékenységeivel, illetve szolgáltatásaival kapcsolatos egyéb kérdésekben forduljon bizalommal egyesületünk alelnökhöz, Krasznár Feliciához.

Ár: térítésmentes

Kapcsolat:
Krasznár Jánosné, Felicia
+36 70 604 9811
info@aphasie.hu

Szociális és ügyintézési tanácsadás

Kutas Zsuzsanna, aki a szociális és ügyintézési tanácsadást végzi az Afázia Egyesület égisze alatt minden rászoruló afáziás érintett számára.

A tanácsadást Kutas Zsuzsa szociálpolitikus, Jogi Szakokleveles Családvédelmi Tanácsadó (PTE, 2004), szociológus (ELTE, 1989), védőnő (OTE, 1985) nyújtja bármely érintett személy és hozzátartozója számára. Zsuzsa hosszú évek óta támogatja az Afázia Egyesület munkáját és segíti az érintetteket tájékoztató, jogi ismeretterjesztő előadásokkal, illetve személyes tanácsadással.

Az alábbi témakörökben nyújt segítséget:

  • a szociális helyzettel, valamint az egészségi állapot alapján megállapított ellátásokkal összefüggő hatósági ügyek intézése;
  • közlekedéssel és a családtagok részére vonatkozó ellátásokkal összefüggő ügyek intézése;
  • munkavállalással kapcsolatos kérdések.

Koronavírus

A koronavírus idején a havi egy személyes tanácsadás szünetel. Helyette minden pénteken telefonon és e-mailben van lehetőség igénybe venni a tanácsadást.

Ár: térítésmentes
Időpont: péntekenként 09:00-14:00
Helyszín: telefon, e-mail

Kapcsolat:
Kutas Zsuzsa, szociálpolitikus
telefon: +36-70-544-0 261
e-mail: kutas.zsuzsa@aphasie.hu

Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email