Barion Pixel

Letölthető a NeuroÉnek zeneterápiás android alkalmazás.

Elkészült a NeuroÉnek Android alkalmazás afáziás, dysarthriás és apraxiás érintettek számára. Az alkalmazás az ország bármely pontjáról minden érdeklődő számára hozzáférhető, letölthető. A nyolc zeneterápiás modulból álló alkalmazás tableten és okostelefonon is használható. Az afázia súlyosságától függően afáziás érintettek egyénileg, szakemberrel vagy hozzátartozó segítségével is tudnak rajta gyakorolni.

A Neuroének Android alkalmazás letölthető az Afázia Egyesület honlapjáról az új „Applikációink alatti Neuroének” menüpontra, vagy az alábbi „MEGNÉZEM ÉS LETÖLTÖM” piros gombra kattintva. Ugyanitt még több információ olvasható az NeuoÉnek használatáról. Az alkalmazás letöltésekor megköszönjük, ha tetszőleges összegű adománnyal támogatod a munkánkat:

Ezzel az alkalmazással szeretnénk széles körben minden afáziásnak, dysarthriásnak és apraxiásnak segítséget nyújtani a felépülésben!

Osszátok meg ismerőseitekkel is, hogy a ti segítségetekkel eljusson ez a hiánypótló zeneterápiás segédlet mindenkihez, akinek szüksége van rá!

Facebook posztunk: Neuro Ének

Oszd meg!

Facebook
Email
Nyomtatás
Facebook
Email