Hírlevelek

Ha feliratkozol a hírlevelünkre, rendszeresen értesítünk majd az egyesület híreiről és felhívásairól. A tagság, az afáziáról érdeklődők és szakemberek számára fontos információkról küldünk összefoglalókat, beszámolunk az afáziával élők éltét érintő változásokról és a tevékenységeinket érintő média- és egyéb megjelenéseket osztjuk meg, melyekre büszkék vagyunk.

Ha szeretnél böngészni a korábbi hírlevelek között, nézd meg az archívumunkat. Hasznosnak találod az információkat? Sokat jelent, ha segíted munkánkat azzal, hogy megosztod híreinket ismerőseiddel bármelyik közösségi média oldalon vagy emailben.

Az Afázia Egyesület korábbi hírlevelei

2020. SZEPTEMBER

Az Afázia Egyesület Afáziás Vagyok című új, ismeretterjesztő plakátjának terjesztésében te is segíthetsz nekünk!
Segíts te is a plakát terjesztésében!

Hogyan indult el az augusztusi egy hónapos nyáriszünet után a hibrid egyesületi élet? Hogyan segítjük a hozzánk járó érintetteket az online világ technikai nehézségeinek áthidalásában? Kivel jelent meg újabb interjú és hogyan tudtok nekünk segíteni terjeszteni az afázia hírét az országban? Erre mind választ kaptok a szeptemberi hírlevelünkben, kattintsatok az alábbi “Elolvasom” gombra:


2020. JÚLIUS

Online mentálhigiénés foglalkozás Medgyessy Lászlóval

Mi történt velünk a karantén alatt és mit tervezünk a nyáron? Mikor lesznek foglalkozások szeptembertől? Mindez kiderül a júliusi hírlevelünkből, amit elolvashatsz a gombra kattintva:

Oszd meg!

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: print
Nyomtatás
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: email
Email