Barion Pixel

Hírlevelek

Ha feliratkozol a hírlevelünkre, rendszeresen értesítünk az egyesület híreiről és felhívásairól. Az afáziáról érdeklődők és szakemberek számára fontos információkról küldünk összefoglalókat, beszámolunk az afáziával élőket érintő változásokról és a tevékenységeinket érintő média- és egyéb megjelenéseket osztjuk meg, melyekre büszkék vagyunk.

Ha szeretnél böngészni a korábbi hírlevelek között, nézd meg az archívumunkat. Hasznosnak találod az információkat? 
Sokat jelent, ha segíted munkánkat azzal, hogy megosztod híreinket ismerőseiddel bármelyik közösségi média oldalon vagy emailben.

AZ AFÁZIA EGYESÜLET KORÁBBI HÍRLEVELEI2023. JANUÁR
– Elkészült A NeuroÉnek
Zeneterápiás Android Alkalmazás –

 

Elkészült a NeuroÉnek Android alkalmazás afáziás, dysarthriás és apraxiás érintettek számára. Az alkalmazás az ország bármely pontjáról minden érdeklődő számára hozzáférhető, letölthető. A nyolc zeneterápiás modulból álló alkalmazás tableten és okostelefonon is használható. Az afázia súlyosságától függően afáziás érintettek egyénileg, szakemberrel vagy hozzátartozó segítségével is tudnak rajta gyakorolni.

Elolvasom2022. SZEPTEMBER
– 2022. évi népszámlálás –

 

népszamlalas_2022_fogy

 

Központi Statisztikai Hivatal – KSH 2022 október 1. – november 28. között országos népszámlást hirdetett meg.

❗ A népszámlálás kérdőíve a fogyatékossággal élő emberek számára is elérhető lesz, akadálymentes, elektronikus formában! 😉apesti foglalkozások folytatásáról is.

Elolvasom2022. AUGUSZTUS
– Itt van az ősz, itt van újra, az Afázia Egyesületben is –

„Itt van az ősz, itt van ujra,
S szép, mint mindig, énnekem.”
(Petőfi Sándor, versrészlet)

Legutóbbi hírlevelünk óta további cikkek és videók is születtek.
Hírlevelünk végén hírt adunk a budapesti foglalkozások folytatásáról is.

Elolvasom2022. JÚLIUS
– 2022 NYÁRI HÍRLEVÉL –

Fót-2022_július

Az elmúlt három hónapban nagy sajtóviszhangot váltott ki az afáziások és többek között Bruce Willis afáziájának híre, amely ismét reflektorfénybe helyezte az Afáziát. Több rádió, TV interjúra kértek fel bennünket. Újságok, heti, havilapok szerkesztői is készítettek velünk interjúkat. Ezekből a hírekből állítottunk össze egy nagyobb csokor anyagot.

Elolvasom 

2020. SZEPTEMBER

Az Afázia Egyesület Afáziás Vagyok című új, ismeretterjesztő plakátjának terjesztésében te is segíthetsz nekünk!

 

 

Segíts te is a plakát terjesztésében!

Hogyan indult el az augusztusi egy hónapos nyáriszünet után a hibrid egyesületi élet? Hogyan segítjük a hozzánk járó érintetteket az online világ technikai nehézségeinek áthidalásában? Kivel jelent meg újabb interjú és hogyan tudtok nekünk segíteni terjeszteni az afázia hírét az országban? Erre mind választ kaptok a szeptemberi hírlevelünkben, kattintsatok az alábbi „Elolvasom” gombra:

2020. JÚLIUS

 

 

Online mentálhigiénés foglalkozás Medgyessy Lászlóval

Mi történt velünk a karantén alatt és mit tervezünk a nyáron? Mikor lesznek foglalkozások szeptembertől? Mindez kiderül a júliusi hírlevelünkből, amit elolvashatsz a gombra kattintva:

Oszd meg!

Facebook
Email
Nyomtatás
Facebook
Email