Barion Pixel

EFOP pályázat 2019

Október az afázia hónapja

Október Európa szerte az Afázia Hónapja. 2019. október 16-án, szerdán az Afázia Egyesület megtartotta éves rendezvényét, mely keretén belül dr. Pataky Ilona, az Egyesület elnöke előadásában hangsúlyozta az afáziás személyek hozzátartozóinak szerepét.

Beszámolók az EFOP 1.1.5.17 pályázat haladásáról

Továbbá bemutatásra került az EFOP 1.1.5.17-2017-0005 – Az afáziával élők mindennapjait támogató infokommunikációs alapú távszolgáltatás c. projekt aktuális státusza. A projekt során 2019. októberéig 7 megyében, 10 logopédus, 54 afáziás személynek tartott heti rendszerességű informatikai képzést. Az EFOP pályázati munka eddigi tapasztalatiról meséltek kiváló előadásaikban Faragó Nelli, a debreceni Kenézy Kórház logopédusa és Simon Attila, afáziás pályázati résztvevő, továbbá az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet pályázati logopédusa, Németh Mariann és afáziás partnere, Udvari Katalin.

A Verbalio szoftver fejlesztése

A rendezvényen a Verbalio új, afázia specifikus szoftverét, a Verbalio Afáziát Zsombori Balázs szoftverfejlesztő és Nagy Katalin Kitti logopédus mutatták be a közönség számára.

Köszönjük az előadóknak, afáziás személyeknek, hozzátartozóiknak, szakembereknek, a sajtónak és minden további érdeklődőnek, akik részt vettek rendezvényünkön!

Konferenciánkról beszélnek a Kossuth Rádióban

Még több hír az EFOP 1.1.5.17 pályázat haladásáról erre a szövegre kattintva érhető el.

Oszd meg!

Facebook
Email
Nyomtatás
Facebook
Email