AMIKOR AZ ÉLET EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA MÁR NEM UGYANAZ…!
„A stroke világnapja” alkalmából rendezett konferencián, mint tematikus napon találkoztam olyan fantasztikus emberekkel, akiket élni akarásuk és életszeretetük tudott itt tartani közöttünk. Legyőztek egy olyan betegséget, amibe nagyon sokan napjainkban még belehalnak.
Ma, első munkanapomon, már alpolgármesterként volt szerencsém ezeket a csodálatos embereket köszöntenem.
Remélem elhiszitek, hogy nagyon nehezen tudtam megszólalni a filmen látható Hangadó Énekegyüttes előadása után. Ők mindannyian többé-kevésbé, vagy szinte teljesen kigyógyultak ebből az életüket egyik napról a másikra gyökeresen megváltoztató súlyos betegségből. A beszéd még kicsit nehezen megy, de a dal, amely gyógyít, viszont gyönyörűen cseng általuk…
Köszönöm Ágnes Pappnak, az ÉTA Országos Szövetség elnökének, és Sarkadi Gabriellanak, a Strokeinfó alapítvány Elnökének,hogy emlékezetessé tették a mai napomat, az érdekes előadásokkal, a szűrővizsgálatokkal és egy számomra felejthetetlen műsorral.

by Tóth Vera alpolgármester

AMIKOR AZ ÉLET EGYIK NAPRÓL A MÁSIKRA MÁR NEM UGYANAZ…!„A stroke világnapja” alkalmából rendezett konferencián, mint tematikus napon találkoztam olyan fantasztikus emberekkel, akiket élni akarásuk és életszeretetük tudott itt tartani közöttünk. Legyőztek egy olyan betegséget, amibe nagyon sokan napjainkban még belehalnak. Ma, első munkanapomon, már alpolgármesterként volt szerencsém ezeket a csodálatos embereket köszöntenem. Remélem elhiszitek, hogy nagyon nehezen tudtam megszólalni a filmen látható Hangadó Énekegyüttes előadása után. Ők mindannyian többé-kevésbé, vagy szinte teljesen kigyógyultak ebből az életüket egyik napról a másikra gyökeresen megváltoztató súlyos betegségből. A beszéd még kicsit nehezen megy, de a dal, amely gyógyít, viszont gyönyörűen cseng általuk…Köszönöm Ágnes Pappnak, az ÉTA Országos Szövetség elnökének, és Sarkadi Gabriellanak, a Strokeinfó alapítvány Elnökének,hogy emlékezetessé tették a mai napomat, az érdekes előadásokkal, a szűrővizsgálatokkal és egy számomra felejthetetlen műsorral.

Közzétette: Vera Tóth – 2019. október 30., szerda

Afázia – Az Újrabeszélők Egyesülete

Dallos Zsuzsanna titkár

06 70 6049808

www.aphasie.hu

https://www.facebook.com/ujrabeszelok